Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-05@16:48:07 GMT

امکان سفارش تک‌جلدی و ثبت‌نام جاماندگان

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۰۸۲۲۸

با گذشت نزدیک به دو ماه از آغاز سال تحصیلی، دانش آموزانی اعلام کرده بودند که هنوز کتاب درسی به دستشان نرسیده؛ معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش‌و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش‌وپرورش درباره چرایی این موضوع توضیحاتی ارائه داده است خبرگزاری میزان-محمد علوی‌تبار در این باره گفت: علت بروز این مشکل، عدم ثبت اطلاعات ثبت‌نام دانش‌آموزان در سامانه «سیدا» (سامانه یکپارچه دانش آموزی) بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زیرا ابتدا باید احراز هویت دانش‌آموزان از طریق سیدا انجام، اطلاعات آن‌ها ثبت و سپس اطلاعات از طریق سیدا به سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی ارسال شود.

وی افزود: از آنجا که سامانه سیدا امسال و به تازگی راه‌اندازی شده، آگاهی مدیران مدارس و استان‌ها در سطح مدارس، مناطق و استان‌ها کافی نبود و اطلاع‌رسانی کمی دیر انجام شد.

معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش‌و برنامه‌ریزی آموزشی با بیان اینکه ما عملیات توزیع کتاب‌های درسی را بر اساس آخرین اطلاعات ثبتی در شهریور انجام دادیم گفت: از اول مهر تا ۲۲ آبان نیز ۷۰۰ هزار دانش‌آموز جدید در مدارس ثبت‌نام شدند که متعاقب آن در سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی هم ثبت نام کردند و کتاب به دستشان رسید.

علوی‌تبار ادامه داد: تاکنون بیش از ۱۵ میلیون و ۲۱ هزار دانش‌آموز کتاب‌های درسی خود را دریافت کرده‌اند. سرپرست وزارت آموزش و پرورش اخیرا اعلام کرد که ۹۷۰ هزار دانش‌آموز تارک تحصیل داریم که ۲۱۰ هزار نفرشان در دوره ابتدایی و ۷۶۰ هزار نفر در دوره متوسطه هستند که طبیعتا ما به اطلاعات آن‌ها و چرایی ترک تحصیل‌شان دسترسی نداریم. با توجه به این آمار، این تعداد دانش‌آموز عملیات ثبت سفارش را انجام ندادند. با این حال سازمان پژوهش به تعداد دانش آموزان و حتی کمی بیشتر از آن، کتاب درسی چاپ کرده و در مناطق موجود است که به محض ثبت سفارش، کتاب درسی در اختیارشان قرار می‌گیرد.

حسن ملکی، رئیس سازمان پژوهش‌وبرنامه‌ریزی آموزشی نیز در این باره گفت: مشکلی در چاپ و توزیع کتاب‌ها نداریم، اما به علت نقص در سامانه سیدا اطلاعات تعدادی از دانش‌آموزان به سامانه فروش کتاب‌های درسی منتقل نشده و شمار اندکی از دانش‌آموزان بدون کتاب مانده‌اند. اکنون سامانه خرید اینترنتی کتاب‌های درسی باز شده است و این دانش‌آموزان می‌توانند برای خرید کتاب اقدام کنند.

وی افزود: دانش‌آموزان با خرید کتاب‌های درسی می‌توانند از نسخه متنی آن در سامانه پژوهش و برنامه ریزی آموزشی استفاده و همچنین کتاب‌های درسی را به صورت تک جلدی خریداری و از طریق پست دریافت کنند. نظارت بر سامانه سیدا (سامانه یکپارچه دانش آموزی) برعهده اداره فناوری اطلاعات آموزش و پرورش است و به آن‌ها اعلام کردیم که این مشکلات را هر چه زودتر برطرف کنند.

معاون وزیر آموزش و پرورش این را هم گفت: به دانش آموزانی که خرید اینترنتی کتاب را انجام داده، اما بدون کتاب مانده اند حق می‌دهیم و پیگیر هستیم که هر چه زودتر کتاب‌های درسی را به دست آنان برسانند.    
انتهای پیام/   برچسب ها: کتاب درسی سیدا مدارس

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کتاب درسی سیدا مدارس کتاب های درسی سازمان پژوهش ریزی آموزشی دانش آموزان کتاب درسی دانش آموز کتاب ها ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۸۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان نظارت آنلاین معلمان بر صندوق ذخیره فرهنگیان فراهم شد

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: در راستای یکپارچگی سازمانی، شفافیت حداکثری، نظارت هوشمند و انضباط مدیریتی به عنوان یکی از مطالبات و خواسته‌های فرهنگیان، " سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد" آغاز به کار کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ محسن احمدی اظهار کرد: این سامانه، نخستین اقدام برای دستیابی به سیستم‌های کنترل هوشمند و از مهمترین زیرساخت‌های نوین و فناورانه برای مدیریت و نظارت همه‌جانبه و داده محور فعالیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه صندوق ذخیره فرهنگیان محسوب می‌شود و به طور دقیق‌تر، این سامانه پنجره‌ای برای نظارت مستمر و آنلاین بر جریان اطلاعات و اسناد عملکردی هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه است.

وی افزود: هدف از طراحی و تولید این سامانه، ساماندهی و حفظ اسناد و اطلاعات شرکت‌های زیرمجموعه صندوق، حفظ و توسعه شفافیت و آگاهی، حمایت از حقوق سرمایه‌گذاران (فرهنگیان)، نظارت موثر بر حسن اجرای قوانین و مقررات، تسهیل فرآیند تهیه و افشای اطلاعات، ایجاد هماهنگی بین واحدهای درون‌سازمانی و گام مثبتی در جهت پیشگیری از وقوع مشکلات است.

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان با اشاره به قابلیت‌ها و ظرفیت‌های این مجموعه بزرگ اقتصادی بیان کرد: پنجره محصولی است که به صورت کاملاً بومی و اختصاصی، توسط شرکت دانش‌بنیان پژوهش و نوآوری صنایع آموزشی از شرکت‌های تابعه صندوق ذخیره فرهنگیان طراحی و تولید شده است.

احمدی تاکید کرد: از آنجا که نظارت و شفافیت دو روی یک سکه هستند، این سامانه از طریق افزایش شفافیت، امکان پایش و ارزیابی دقیق، سریع و جامع برای کلیه ذینفعان را فراهم می‌کند.

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان با اشاره به اینکه سامانه پنجره، بخشی از برنامه و راهبرد جامع صندوق به منظور توسعه زیرساخت‌های نوین نظارتی و مدیریتی است، افزود: هدف پنجره نظارت همه‌جانبه و داده‌محور بر فعالیت‌ها و عملکرد هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه است.

احمدی در همین زمینه افزود: در تکمیل این رویکرد، سامانه یکپارچه برنامه، بودجه و عملکرد، با هدف پایش منظم میزان تحقق اهداف کمی و کیفی برنامه و بودجه سالیانه هر یک از هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه و مقایسه با شاخص‌های مختلف در دستور کار قرار گرفته است.

فرصت 3ماهه به شرکت‌های زیان‌ده صندوق ذخیره فرهنگیان

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان با اعلام اینکه ایجاد و راه‌اندازی سامانه جامع هوش تجاری (BI) اختصاصی صندوق ذخیره فرهنگیان نیز هدف گذاری شده است، اظهار کرد: سامانه هوش تجاری به ‌منظور کنترل متمرکز بر روی شاخص‌های قابل اندازه‌گیری مدیریتی و در شرکت‌های تابعه، تحلیل مبتنی بر داده و اطلاعات عملکرد شرکت‌ها و مقایسه با یکدیگر و شرکت‌های فعال در صنعت مشابه، احصاء چالش‌ها و مشکلات پیش روی شرکت‌ها و انجام اقدامات پیشگیرانه و پیش‌بینی روند درآمدزایی و سود و زیان بنگاه‌های اقتصادی در حال تکمیل و توسعه است.

وی بیان کرد: اعمال مدیریت اثربخش‌تر و افزایش بهره‌وری سازمانی در تمام زنجیره ارزش اقتصادی صندوق ذخیره فرهنگیان از مزایای این سامانه است که در آینده نزدیک در چند فاز طراحی شده و در صندوق استقرار خواهد یافت.

امکان نظارت دقیق و برخط ذینفعان بر فعالیت‌های صندوق

احمدی در ادامه گفت: در بخش حقوقی نیز سامانه مدیریت امور دعاوی با هدف نظارت اثربخش بر پرونده‌های حقوقی شرکت‌ها و به اشتراک‌گذاری درس‌آموخته‌های شرکت‌ها با یکدیگر پیش‌بینی شده است.

وی تصریح کرد: این سامانه‌ها که در مجموع سیستم نظارتی و شفافیت صندوق ذخیره فرهنگیان را تشکیل می‌دهند، ابزار بسیار مهمی در اختیار کلیه ذینفعان به ویژه فرهنگیان عزیز خواهد بود تا از این طریق بر دارایی‌ها و سرمایه‌گذاری این مجموعه عظیم اقتصادی نظارت و کنترل دقیق داشته باشند.

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان درخصوص چگونگی دسترسی به سامانه هوشمند پنجره خاطرنشان کرد: بعد از تکمیل مرحله ورود داده‌ها و اطلاعات به این سیستم و طی یک زمان‌بندی مشخص بتدریج همه ذی‌نفعان به اطلاعات سامانه پنجره دسترسی خواهند داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شغلی که مسیرش با کوله‌بار عشق طی می‌شود
  • طراحی سؤالات امتحانات نهایی فقط از کتب درسی است
  • والدین ثبت‌نام کُتب درسی را تا ۲۵ اردیبهشت انجام دهند
  • قابل توجه دانش‌آموزان دهم، یازدهم و دوازدهم؛ سؤالاتی که در امتحان نهایی طرح می‌شود
  • امکان نظارت آنلاین معلمان بر صندوق ذخیره فرهنگیان فراهم شد
  • چه نوع سؤالاتی در امتحان نهایی طرح می‌شود؟
  • سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان چطور طراحی می‌شود؟
  • سوالات امتحانات نهایی چگونه طراحی می‌شود؟
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان