Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی اعلام کرد: تاکنون ۴۶۱ هزار نفر از اتباع خارجی سفارش کتاب درسی خود را در سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی ثبت و دریافت کرده‌اند.

به گزارش قدس آنلاین، محمد علوی‌تبار در خصوص ثبت سفارش کتاب درسی برای دانش‌آموزان اتباع خارجی همانند دانش‌آموزان ایرانی اظهار داشت: این امکان وجود دارد به شرطی که اطلاعات دانش‌آموزان اتباع خارجی برای ثبت سفارش کتاب درسی، در سامانه سیدا مورد تایید مدیر مدرسه قرار گرفته باشد تا کتاب به مدرسه ارسال شود، تا زمانی که هویت دانش‌آموزان اتباع خارجی احراز نشده باشد امکان ثبت سفارش و ارسال کتاب فراهم نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نحوه ثبت سفارش اتباعی که کد ندارند

وی افزود: دانش‌آموزان اتباع خارجی که کد ۱۱ رقمی از وزارت کشور دریافت و در مدارس ثبت‌نام کرده‌اند، کتاب درسی خود را دریافت کرده‌اند و هیچ مشکلی وجود ندارد، اما افرادی که کد ۱۱ رقمی دریافت نکرده‌اند به این معنا است که هنوز ثبت‌نام نکرده‌اند و امکان ثبت سفارش کتاب درسی وجود ندارد.

معاون سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی گفت: از آنجایی که سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی متصل به سامانه ثبت‌نام دانش‌آموزی (سیدا) است، بنابراین نداشتن کد ملی به هیچ عنوان مانعی برای ثبت‌نام این دانش‌آموزان در سامانه کتاب نیست و پس از ثبت‌نام در سامانه سیدا و دریافت کد دانش‌آموزی به راحتی می‌توانند برای سفارش کتاب درسی اقدام کنند.

انتظار از مدیران مدارس

وی بیان کرد: از مدیران مدارس می‌خواهیم نسبت به پیگیری ثبت‌نام تمام دانش‌آموزان در سیدا و پیگیری سفارش کتاب درسی آنان از طریق خانواده‌ها و دریافت کتاب‌های درسی از منطقه اقدام کنند.

پیش از این، میترا تیموری سرپرست مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور درباره ثبت‌نام کتاب‌های درسی دانش‌آموزان اتباع عنوان کرد: این دانش‌آموزان می‌توانند با وارد کردن  کد دانش‌آموزی ( ۱۱ رقمی) خود به جای کدملی ۱۰ رقمی و به جای شماره سریال شناسنامه، عدد ۱ (۱۱۱۱۱۱)، کتاب‌ها را سفارش دهند.

منبع: تسنیم

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: معاون سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی کتاب درسی دانش آموزان اتباع خارجی سفارش کتاب درسی ثبت سفارش کتاب ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۸۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی

دانشجویان ایرانی خارج از کشور و مورد تایید وزارت علوم و بهداشت می‌توانند با ارائه مدارک لازم سالیانه ۱۳ هزار یورو ارز دانشجویی دریافت کنند.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام بانک مرکزی، دانشجویان ایرانی که در خارج از کشور زندگی می‌کنند می‌توانند سهمیه ارزی دریافت کنند.

مبلغ این سهمیه ۱۳ هزار یورو و به صورت سالیانه است که در وجه دانشگاه واریز می‌شود. علاوه بر این بابت هزینه‌های اقامت نیز حداکثر ماهیانه ۱۵۰۰ یورو به فرد دانشجو و ۵۰۰ یورو به ازای هر عضو همراه دانشجو (تنها همسر و فرزندان)، پرداخت می‌شود.

برای دریافت این سهمیه ارزی دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت علوم باید به سامانه سجاد (سامانه جامع امور دانشجویان) و دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت بهداشت نیز باید به سامانه موحد (سامانه تسهیلات ارزی و مشمولین مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت) مراجعه کنند و مراحل تشکیل پرونده خود را انجام دهند.

در نهایت پس از تایید شدن مدارک دانشجوی متقاضی، کد مرکز مبادله ارز و طلای ایران برای دانشجوی متقاضی پیامک می‌شود و برای دریافت ارز دانشجویی باید به یکی از شعب منتخب بانک ملی که اسامی آن در سایت این بانک موجود است، مراجعه کند.

گفتنی است؛ این ارز فقط به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که تحصیل آنها به صورت حضوری و تمام وقت است و شامل دوره‌های غیر حضوری و پاره وقت نمی‌شود.

همچنین برای دریافت ارز دانشجویی باید دانشگاه محل تحصیل دانشجو مورد تایید وزارت علوم و وزارت بهداشت باشد.

دانشجویان متقاضی سهمیه ارز دانشجویی برای مشاهده اسامی دانشگاه‌های مورد تایید نیز باید با توجه به رشته تحصیلی خود به سامانه‌های سجاد (وزارت علوم) و موحد (وزارت بهداشت) مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شغلی که مسیرش با کوله‌بار عشق طی می‌شود
  • طراحی سؤالات امتحانات نهایی فقط از کتب درسی است
  • والدین ثبت‌نام کُتب درسی را تا ۲۵ اردیبهشت انجام دهند
  • قابل توجه دانش‌آموزان دهم، یازدهم و دوازدهم؛ سؤالاتی که در امتحان نهایی طرح می‌شود
  • چه نوع سؤالاتی در امتحان نهایی طرح می‌شود؟
  • سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان چطور طراحی می‌شود؟
  • سوالات امتحانات نهایی چگونه طراحی می‌شود؟
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان