Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، علیرضا کاظمی سرپرست وزارت آموزش و پرورش درباره بازگشایی حضوری مدارس از آبان ماه، اظهار کرد: در الگوی بازگشایی مدارس، فرآیند بازگشایی حضوری از اول آبان ماه آغاز می‌شود اما ممکن است برخی مدارس زودتر و برخی دیرتر این کار را انجام دهند.

وی افزود: آغاز فعالیت حضوری بستگی به شرایط مدارس دارد و اینکه بتوانند آمادگی خود را اعلام و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: از نیمه دوم آبان ماه کلاس‌های درس را با الگویی که مدارس دنبال می‌کنند و با رعایت فاصله اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی به صورت حضوری خواهیم داشت و الگوی طراحی شده برای تمام مقاطع تحصیلی است.

کاظمی ادامه داد: سامانه‌ای طراحی کردیم و امیدواریم تا 15 آبان اطلس بازگشایی مدارس را در اختیار قرار دهیم تا اگر از ما پرسیدند چه تعداد مدرسه حضوری هستند، بتوانیم با عدد و نام مدرسه آن را اعلام کنیم همچنین نظارت خود را از طریق سامانه برکل مدارس کشور اعمال می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون مدارس وضعیت بهداشتی خود را در سامانه ثبت می‌کنند همچنین الگوی بازگشایی را پیش بینی و در این سامانه ثبت خواهند کرد درباره کمبود کتاب‌های درسی، متذکر شد: به دلیل تغییرات ثبت‌نام یا ثبت‌نام دیرهنگام برخی دانش‌آموزان، تاخیر در توزیع کتاب‌های درسی اتفاق می‌افتد اما کمبود کتاب درسی نداریم.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: ممکن است دانش‌آموزی به دلیل جابجایی به مدارس دیگر یا ثبت‌نام دیرهنگام دانش آموزان اتباع، کتاب‌های درسی دیرتر به دستشان برسد اما نگران نباشند کتاب درسی به اندازه کافی موجود است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1113549 برچسب‌ها مدارس

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۴۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به تداوم بارندگی در استان هشدار داد: دامداران، کشاورزان و مزرعه داران ماهی در این بارش ها خسارت هایی را متحمل می شوند که با بیمه کردن بخشی از این خسارت ها جبران می شود. علیرضا نیکروز تاکید کرد: تکرار سامانه بارشی تا پایان سال دور از انتظار نیست و ضرورت داد عشایر، کشاورزان اعم از باغداران، صیفی جات و حتی شیلات استان بیمه محصول خود را جدی بگیرند تا بخشی از خسارت ها با بیمه جبران شود. وی با اشاره به خسارت های سامانه بارشی سه روز گذشته گفت: علاوه بر خسارت های محصولات کشاورزی در شهرستان گچساران و باشت برخی راه های روستایی شهرستان کهگیلویه مسدود شده است که همکاران راهداری در حال بازگشایی آنها هستند. نیکروز با اشاره به ریزش جاده پاتاوه- دهدشت حد فاصل «قلعه دختر» و «قلعه گل» (همجوار روستای «دشت قاضی») ادامه داد: بلافاصله پس از ریزش، این جاده ملی بازگشایی شد و هم اکنون مشکلی برای تردد وجود ندارد. مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به دیگر خسارت های بارندگی در استان گفت: راه های عشایری و برخی از عشایر ما دچار آبگرفتگی شدند که امدادگران هلال احمر استان کمک های لازم را انجام دادند.

دیگر خبرها

  • طراحی سؤالات امتحانات نهایی فقط از کتب درسی است
  • قابل توجه دانش‌آموزان دهم، یازدهم و دوازدهم؛ سؤالاتی که در امتحان نهایی طرح می‌شود
  • چه نوع سؤالاتی در امتحان نهایی طرح می‌شود؟
  • تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان چطور طراحی می‌شود؟
  • سوالات امتحانات نهایی چگونه طراحی می‌شود؟
  • متولدین این ماه‌ها از بقیه بااستعدادترند!
  • سامانه بازار کتاب تا انتهای نمایشگاه سی‌وپنجم موقتا غیرفعال است
  • سامانه بازار کتاب تا انتهای نمایشگاه کتاب موقتا غیرفعال است
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان